Reply
New Member
Posts: 41
Registered: ‎12-15-2016
Kudos: 4
Accepted Solution

Address - correct map position

Hello,

 

we need to click on "reset gps" to insert a correct map position, after client import .. can not it be set automatically? See attachement ..

 

Thanks

A

Výstřižek1.PNG
Výstřižek2.PNG

Accepted Solutions
Ubiquiti Employee
Posts: 3
Registered: ‎01-16-2018
Solutions: 2

Re: Address - correct map position

Hello @adc,

it looks like there are some problems in beta with geocoding, thanks for reporting.

Hotfix will be released anytime soon.

View solution in original post


All Replies
Ubiquiti Employee
Posts: 1,266
Registered: ‎03-21-2016
Kudos: 201
Solutions: 146

Re: Address - correct map position

Hello @adc, this is already implemented in current beta branch, was added in 2.15.0-beta1

Ubiquiti Employee
Posts: 1,266
Registered: ‎03-21-2016
Kudos: 201
Solutions: 146

Re: Address - correct map position

Sorry, from the screenshots it actually looks like you are on the beta branch. In that case the addresses should have already been geocoded. We'll check if the feature works correctly, thanks for letting us know.

New Member
Posts: 41
Registered: ‎12-15-2016
Kudos: 4

Re: Address - correct map position

yes - 2.15.0-beta4
Ubiquiti Employee
Posts: 3
Registered: ‎01-16-2018
Solutions: 2

Re: Address - correct map position

Hello @adc,

it looks like there are some problems in beta with geocoding, thanks for reporting.

Hotfix will be released anytime soon.

Reply