New Member
Posts: 33
Registered: ‎11-26-2017
Kudos: 8
Solutions: 2

Network Suspension not working correctly

I am having troubles with the network suspension feature. 

 

I have the suspension set for 5 days past due, however the suspension does not take place untill the bill is past 35 days past due. Where can I check to ensure that the suspension is working correctly?

 

This client will finally suspend once it hits past 30 days. 

 

 

2019-03-21 00_37_05-Suspend - Billing.png
2019-03-21 00_39_20-Past Due.png
Ubiquiti Employee
Posts: 4,170
Registered: ‎12-10-2015
Kudos: 1476
Solutions: 315

Re: Network Suspension not working correctly

Hi, can you please provide us with more details? The client log export could be helpful. Please highlight the "invoice created" log entry. From this day, the invoice due days start and additionally those 3 days suspension delay. Then, there should be the supsension log entry.

Also note, that only the invoices with "service item" can cause the suspension of the service (invoices with product items can't)
New Member
Posts: 33
Registered: ‎11-26-2017
Kudos: 8
Solutions: 2

Re: Network Suspension not working correctly

@UBNT-Petr

 

Is there a way to filter the log by invoice sent or past due? I have attached a screenshot showing that services are past due and still not suspending. 

 

Let me know where I can find other logs and if I can filter them.

 

Thanks!

Past Due.png
Highlighted
Ubiquiti Employee
Posts: 4,170
Registered: ‎12-10-2015
Kudos: 1476
Solutions: 315

Re: Network Suspension not working correctly

@BLN you can use the filters above the invoice grid.

Regarding the suspension which wasn't triggered, please send me a PM with the whole client's log export (go to the client's profile page and export the log at the bottom)