Reply
New Member
Posts: 34
Registered: ‎08-06-2008
Kudos: 3

Page not found

All links (invoice or password reset) sent to clients come up as page not found. v2.14.0-b2

Ubiquiti Employee
Posts: 1,098
Registered: ‎03-21-2016
Kudos: 177
Solutions: 126

Re: Page not found

Hello @SDH, do you have your UCRM domain set up correctly? Please check in System -> Settings -> Application.

 

Also make sure to try them when you are not logged in as admin, some of the links sent are pointing to Client Zone and thus will show either page not found or access denied when you are logged in as admin.

New Member
Posts: 34
Registered: ‎08-06-2008
Kudos: 3

Re: Page not found

Domain is setup correctly. Have tried from differents browsers and computers.

Ubiquiti Employee
Posts: 1,098
Registered: ‎03-21-2016
Kudos: 177
Solutions: 126

Re: Page not found

@SDH, sent you a PM, please check.

Ubiquiti Employee
Posts: 1,098
Registered: ‎03-21-2016
Kudos: 177
Solutions: 126

Re: Page not found

Hello @SDH, everything you sent me looks fine and it should work. Basically the only way how you can get the "Page not found" page in the password reset is that the client is either archived/deleted or that the reset token is no longer valid, i.e. another password reset was requested before you accessed the reset link.

 

Couple of questions:

  • Do you have this problem with one client in particular or all of your clients?
  • Is this just about the password reset link, or do you have the same problem with some other message as well? If you do, which message?
  • Can you try logging out of UCRM and requesting the password reset via the login screen's reset link instead of via admin button?
Reply