Upcoming Maintenance Alert:

The UBNT Community will be upgraded at 5pm MDT on April 25th. During this time the community forums will be set to read-only status.

Learn more

×
Reply
New Member
Posts: 4
Registered: a month ago

Can't access devices in other VLAN.

Hi Guys

 

already contacted Ubnt support, but the communication goes too slow. Can anybody help with the following:

 

We had 5 VLAN's:

Native (1)

Management (18)

Showroom (19)

Security (20)

Guest (30)

Phones (40)

 

I am not able to visit any management page from any device. For example, our recorder for the cameras is on 192.168.20.20 (VLAN20), I can access this page when my PC is connected to VLAN20, but I can not access the page when I am in VLAN18. Also I am not able to ping the devices.

 

That is the case for all the devices. What am I doing wrong?

SH5.JPG
SH4.JPG
SH3.JPG
SH2.JPG
SH1.JPG
New Member
Posts: 2
Registered: 3 weeks ago

Re: Can't access devices in other VLAN.

I am having this issue as well.

 

Did you ever get a response from Ubiquiti Support?

New Member
Posts: 4
Registered: a month ago

Re: Can't access devices in other VLAN.

Hi Spedrick

 

Still no solution. We installed the same gateways for customers, and we don't have these problems. So this seems like a bug on some devices.

 

Laurent.

Highlighted
New Member
Posts: 18
Registered: ‎02-12-2017
Kudos: 1

Re: Can't access devices in other VLAN.

I had the same problem.

Networks/VLANs "all" is not working (for me).

I can access the devices by assigning the specific port(s) on the switch to the vlan, my webcams are running. 

 

 

 

New Member
Posts: 2
Registered: 3 weeks ago

Re: Can't access devices in other VLAN.

Most likely a bug on the switch, or on the router? 

 

I  might return/replace it since I just got the parts. 

Reply