New Member
Posts: 8
Registered: ‎08-26-2015
Solutions: 1
Accepted Solution

Switches at Multiple Sites same controller

Can I put switches from multiple sites on the same controller?

 

VLAN 1 is 192.168.0.1/24 on network A
VLAN 1 is 192.168.1.1/24 on network B

 

Any way to set this up on the same controller, or do I need separate
controllers to manage these switches?

 

I currently use site to site VPN on my firewall to connect these sites
one to another, so I need to keep the addressing scheme as is.

 

Thanks,

--Jacob


Accepted Solutions
SuperUser
Posts: 6,022
Registered: ‎09-03-2013
Kudos: 2095
Solutions: 399

Re: Switches at Multiple Sites same controller

You can use the same controller, just different sites, wich is the recommended approach in this case anyway. Man Wink

Redcon IT Solutions - Florianópolis/SC/Brazil -www.redcon.com.br

View solution in original post


All Replies
SuperUser
Posts: 6,022
Registered: ‎09-03-2013
Kudos: 2095
Solutions: 399

Re: Switches at Multiple Sites same controller

You can use the same controller, just different sites, wich is the recommended approach in this case anyway. Man Wink

Redcon IT Solutions - Florianópolis/SC/Brazil -www.redcon.com.br
New Member
Posts: 8
Registered: ‎08-26-2015
Solutions: 1

Re: Switches at Multiple Sites same controller

Thanks!

 

Can I move an existing switch to a different site or do I have to set it up from scratch?

New Member
Posts: 8
Registered: ‎08-26-2015
Solutions: 1

Re: Switches at Multiple Sites same controller

I found the setting under "forget this switch." It gives an option to move the config to the other site.

Highlighted
SuperUser
Posts: 6,022
Registered: ‎09-03-2013
Kudos: 2095
Solutions: 399

Re: Switches at Multiple Sites same controller

Exactly, that's how you move any UniFi equipment from one site to another.

Redcon IT Solutions - Florianópolis/SC/Brazil -www.redcon.com.br