Scheduled maintenance: Community will be offline Monday June 17th, 1:00 AM - 6:00 AM (PT)
Reply
Veteran Member
Posts: 16,767
Registered: ‎06-23-2010
Kudos: 5295
Solutions: 78

1.2.2 - Still stuck at adopting :(

We're still stuck at adopting even on 1.2.2
Veteran Member
Posts: 16,767
Registered: ‎06-23-2010
Kudos: 5295
Solutions: 78

Re: 1.2.2 - Still stuck at adopting :(

Wait wait... it just took like 10 minutes for the AP to come to the state of "provisioning"... That seems a bit long. Maybe some sort of status indicator could be added?

Additionally, it's "Provisioning" and has been for about 4 minutes and doesn't seem to be going further.
Veteran Member
Posts: 16,767
Registered: ‎06-23-2010
Kudos: 5295
Solutions: 78

Re: 1.2.2 - Still stuck at adopting :(

Now the AP is 'orange' and the status shows 'Disconnected'.
Veteran Member
Posts: 16,767
Registered: ‎06-23-2010
Kudos: 5295
Solutions: 78

Re: 1.2.2 - Still stuck at adopting :(

Wow... it FINALLY connected. I think you guys need to add some kind of status indicator.
Ubiquiti Employee
Posts: 991
Registered: ‎05-04-2009
Kudos: 527
Solutions: 17
Contributions: 1

Re: 1.2.2 - Still stuck at adopting :(

Wow... it FINALLY connected. I think you guys need to add some kind of status indicator.


Just read over your logs. Your APs are still running 1.2.1 at the time of adoption.

As the AP adoption fix is in the AP, the best way to do is:
1. make sure AP not running
2. Auto-upgrade to 1.2.2 (or install 1.2.2 and restore the settings from 1.2.1)
3. change the Automatic Firmware Upgrade ON
4. power up the APs, a factory reset might be needed (either using the reset button or SSH into it and do "syswrapper.sh restore-default")
Highlighted
Veteran Member
Posts: 16,767
Registered: ‎06-23-2010
Kudos: 5295
Solutions: 78

Re: 1.2.2 - Still stuck at adopting :(

Just read over your logs. Your APs are still running 1.2.1 at the time of adoption.

As the AP adoption fix is in the AP, the best way to do is:
1. make sure AP not running
2. Auto-upgrade to 1.2.2 (or install 1.2.2 and restore the settings from 1.2.1)
3. change the Automatic Firmware Upgrade ON
4. power up the APs, a factory reset might be needed (either using the reset button or SSH into it and do "syswrapper.sh restore-default")


I finally got them up to 1.2.2.... but boy... was it a fun ride.

Things are definitely looking better in 1.2.2! Now, if we can figure out what's up with my guest password issue, I'll give this software version a B+ Man Happy
Reply