Upcoming Maintenance Alert:

The UBNT Community will be upgraded at 5pm MDT on April 25th. During this time the community forums will be set to read-only status.

Learn more

×
Reply
Highlighted
New Member
Posts: 6
Registered: ‎01-31-2014
Kudos: 1

Device down but missing

Hi all,

 

On unifi Controller, I have : 

 
WLAN
DEVICES DOWN
APS 231 / 232
 
So I have one device down
 
I have double check and I have 232/232 device connected... What's problem?
 
Thank you
Ubiquiti Employee
Posts: 679
Registered: ‎03-31-2015
Kudos: 117
Solutions: 57

Re: Device down but missing

Hi,

 

Which controller version are you using?

SuperUser
Posts: 14,790
Registered: ‎06-18-2010
Kudos: 4332
Solutions: 1536

Re: Device down but missing

If it's 4.6.5, both Cody and I have noticed a problem with reporting a down AP on the Dashboard, but all the APs appear normally on the Devices list:

http://community.ubnt.com/t5/UniFi-Wireless-Beta/4-6-5-Dashboard-Says-1-AP-Offline-But-All-APs-are-O...
Hi, I'm @flipper, member of the Ubiquiti Community, and I am Not a Bot
Ubiquiti Employee
Posts: 679
Registered: ‎03-31-2015
Kudos: 117
Solutions: 57

Re: Device down but missing

Hi,

 

Thanks for reporting, we are able to reproduce this and will look into it.

New Member
Posts: 6
Registered: ‎01-31-2014
Kudos: 1

Re: Device down but missing

[ Edited ]

Hi ,

Sorry for feedback delay.

My controller is runing on ubuntu server, version 4.6 . Restarting the controller fix for time this bug.

Thank You

Reply