Scheduled maintenance: Community will be offline Monday June 17th, 1:00 AM - 6:00 AM (PT)
Reply
New Member
Posts: 20
Registered: ‎02-26-2014
Kudos: 1
Solutions: 1

Upgraded UAP-Pro firmware from 2.4.6.2178 to 3.7.49.6201 and now major connectivity issues

[ Edited ]

Folks,

 

I just upgraded two UAP-Pro's from the older 2.4.6.2178 (which was working perfectly) to 3.7.49 and now I've got all sorts of connectivity issues. I've attached the messages file one of the APs. There are stations associating and disassociating every few seconds.

 

Any pointers? I wish I left the old firmware on there...

 

I have a copy of the old firmware; can I downgrade it back to 2.4.6 running 5.4.11 controller software?

 

Or is there a stable release of firmware you all recommend?

 

Thanks,

 

-Jeremy

New Member
Posts: 20
Registered: ‎02-26-2014
Kudos: 1
Solutions: 1

Re: Upgraded UAP-Pro firmware from 2.4.6.2178 to 3.7.49.6201 and now major connectivity issues

[ Edited ]

Its weird, but it looks like its 2.4G that is having the issues. 5G seems to be fine.

 

I downgraded to 3.3.20 firmware and everything works just fine now....

Highlighted
New Member
Posts: 20
Registered: ‎02-26-2014
Kudos: 1
Solutions: 1

Re: Upgraded UAP-Pro firmware from 2.4.6.2178 to 3.7.49.6201 and now major connectivity issues

So, I'm resurrecting this thread, because of the Krack vulnerability, I upgraded everything to 3.9.3.7537.

 

Well, I see that the UAP-PRO's did not like the upgrade. I'm getting latency numbers all across the board with random dropped packets.

 

I replaced one of the UAP-PROs with a brand new AP AC LITE....upgraded them to the same release (3.9.3.7537) and its working perfectly - no drops and consistent latency numbers.

 

So there is something seriously wrong with this firmware release on the older platforms. Maybe you all are aware of this and have experienced this. But its a shame I have to toss out these old APs that worked just fine on 3.3.20.

 

Am I the only one that's experienced this?

Reply