Reply
New Member
Posts: 11
Registered: ‎10-10-2014
Kudos: 2
Accepted Solution

AF 5X with AF-5G30-S45

Since I test this radio, I cannot get the balance bandwidth capacity of specific radio. Which is the Master, tried already as a slave - same bandwidth capacity that I'm getting.

 

When I open the box of AF5X the pigtail(RG-SMA) has moist or sticky. Maybe one of the reason?

 

Anyway, here is my SS of config on both AP.

 

Screenshot at 2018-07-10 18-28-56.pngScreenshot at 2018-07-10 18-29-38.pngScreenshot at 2018-07-10 18-30-26.pngScreenshot at 2018-07-10 18-30-52.png

 

 

Any suggestion is appreciated with thanks!


Accepted Solutions
Member
Posts: 230
Registered: ‎04-22-2014
Kudos: 74
Solutions: 6

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Hello,

In your screen shot you have Master TX Duty Cycle set to 75% this means  you capacity will be split 75% and 25% try setting to 50% .

 

 

Regards,

Chris
www.edgarhighspeed.com

View solution in original post


All Replies
Member
Posts: 230
Registered: ‎04-22-2014
Kudos: 74
Solutions: 6

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Hello,

In your screen shot you have Master TX Duty Cycle set to 75% this means  you capacity will be split 75% and 25% try setting to 50% .

 

 

Regards,

Chris
www.edgarhighspeed.com
Member
Posts: 196
Registered: ‎03-16-2011
Kudos: 22

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Also, your received power is too high. Try turning your EIRP down to 25-30 on both ends.
New Member
Posts: 11
Registered: ‎10-10-2014
Kudos: 2

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Now at 255 Mbps at both ends. I need to deliver the 200 Mbps bandwidth to other end.
New Member
Posts: 11
Registered: ‎10-10-2014
Kudos: 2

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Thank you but it will not give my targeted capacity since I have to deliver the 200Mbps.
Member
Posts: 230
Registered: ‎04-22-2014
Kudos: 74
Solutions: 6

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Post another screen shot so we can see if the link has reached its full potential.
Regards,

Chris
www.edgarhighspeed.com
Highlighted
Senior Member
Posts: 3,176
Registered: ‎07-17-2010
Kudos: 722
Solutions: 180

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Are these installed outside, in their intended location?

 

If not, link them and then install them. Any tinkering is done after final aiming.

Established Member
Posts: 998
Registered: ‎08-06-2011
Kudos: 165
Solutions: 8

Re: AF 5X with AF-5G30-S45

Hi,

 

Your aim looks good, just drop your EIRP to 43db, and see if that will give you 10x.

 

You may have interference on one end, as well.  Do some airviews to find the cleanest channels available to you.

 



If it was easy, everyone would be doing it!

"Found it! It was an interface problem between the seat and the keyboard."
Reply