Upcoming Maintenance Alert:

The UBNT Community will be upgraded at 5pm MDT on April 25th. During this time the community forums will be set to read-only status.

Learn more

×
Reply
Highlighted
Senior Member
Posts: 3,618
Registered: ‎07-03-2008
Kudos: 966
Solutions: 82

Terrain coverage not rendering in Firefox 56.02

Pretty sure this was working a few days ago, but that might have been on 56.0.  Chrome works fine.

Ubiquiti Employee
Posts: 14
Registered: ‎07-20-2017
Kudos: 5
Solutions: 5

Re: Terrain coverage not rendering in Firefox 56.02

Actually, it is working for me. Which platform do you use? Eventually, could you send me GPS coordinates of your AP Site?
Senior Member
Posts: 3,618
Registered: ‎07-03-2008
Kudos: 966
Solutions: 82

Re: Terrain coverage not rendering in Firefox 56.02

Windows 7 x64 here -- and it's rendering fine this morning.  I'll blame Firefox, which has been a bit glitchy of late (significant issues with TLS connections to EdgeOS).  The FF 57 monster (from a development perspective) is looming around the corner.

New Member
Posts: 22
Registered: ‎10-29-2015
Kudos: 20

Re: Terrain coverage not rendering in Firefox 56.02

Are you using a large non-High-DPI screen? https://twitter.com/mWare/status/842814079081369602

Senior Member
Posts: 3,618
Registered: ‎07-03-2008
Kudos: 966
Solutions: 82

Re: Terrain coverage not rendering in Firefox 56.02

Nothing fancy - -just a 1920 x 1080 laptop LCD.

Reply