Reply
Highlighted
Regular Member
Posts: 547
Registered: ‎05-05-2012
Kudos: 74
Solutions: 7
Accepted Solution

Any problems with 8.5.8?

Had a few cutomers saying there internet keeps disconnecting.

I done a mass update to 8.5.8 yesterday.

Problem is I updated my mikrotiks and also my ISP had a problem yesterday and today.

Just trying to rule out if its the 8.5.8 firmware.

Thank you.


Accepted Solutions
SuperUser
Posts: 11,345
Registered: ‎10-28-2009
Kudos: 3823
Solutions: 332

Re: Any problems with 8.5.8?

We've got about 800 units on 8.5.8 or 6.1.8, no problems here in either new flex, or fixed-frame mode.
Tony Pierro
CTO - Wireless Internet Services, Inc.

View solution in original post


All Replies
Member
Posts: 235
Registered: ‎12-27-2014
Kudos: 68
Solutions: 1

Re: Any problems with 8.5.8?

8.5.8 has been working perfectly for me, 32 customers, predominantly Powerbeams, Nanobeams, and Rocket Prisms. All Gen2 gear.

 

SuperUser
Posts: 11,345
Registered: ‎10-28-2009
Kudos: 3823
Solutions: 332

Re: Any problems with 8.5.8?

We've got about 800 units on 8.5.8 or 6.1.8, no problems here in either new flex, or fixed-frame mode.
Tony Pierro
CTO - Wireless Internet Services, Inc.
Regular Member
Posts: 547
Registered: ‎05-05-2012
Kudos: 74
Solutions: 7

Re: Any problems with 8.5.8?

Thank you for taking the time to reply.

I can rule out a problem with firmware

Member
Posts: 168
Registered: ‎12-03-2015
Kudos: 10

Re: Any problems with 8.5.8?

We have seen some small issues after moving to 8.5.8 from 8.5.1 mainly first client association on an ap in mixed mode can not happen until the ap is rebooted. Also our guys have seen some odd uinstaller issues, we have had 3 rocke5 lites bricked in the past two weeks, none prior. I have also seen cpes drop on and off with the tx rate going bad - generally effects other cpes on ap also, you should be able to see this in ap. A reboot of ap or kicking all cpe can fix. We have upgraded nearly 1600 wa and xc devices so far and the issues arent massive compared to the crashing prior which is now a lot less.

New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-19-2016

Re: Any problems with 8.5.8?

yes, all my network be bad, the links with 6.1.4 with 19ms and 0% loss now with 6.1.8 and AP with 8.5.8 are in 300ms and 30% loss CCQ down from 86 to 63, all my net is a chaos, please help!

Senior Member
Posts: 3,258
Registered: ‎07-17-2010
Kudos: 755
Solutions: 189

Re: Any problems with 8.5.8?

@jhalmar Please create a new thread.

 

Describe the issue as best you can and provide full screenshot of dashboard of Ap and station that has issue.

Reply