Reply
Highlighted
Established Member
Posts: 2,498
Registered: ‎07-28-2009
Kudos: 680
Solutions: 34

PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

[ Edited ]

I just got in a fresh batch of AC-500 (non-ISO) radios and they now have an upgraded mounting sytem similar to the ISOs for them. Ubnt Banana

 

 

IMG_20170217_085826115.jpg

 

Established Member
Posts: 1,387
Registered: ‎07-17-2011
Kudos: 406
Solutions: 56

Re: PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

Nice Man Happy
>>If you find replies helpful please press the Thumbs Up button to give kudos (thanks). If you feel a reply solves your query please click the Mark as Solution button.
SuperUser
Posts: 10,618
Registered: ‎10-28-2009
Kudos: 3556
Solutions: 289

Re: PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

I love the new mounting bracket coming stock in these PBE-5AC-500s now. =)
Tony Pierro
CTO - Wireless Internet Services, Inc.
Established Member
Posts: 2,498
Registered: ‎07-28-2009
Kudos: 680
Solutions: 34

Re: PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

Now if they could only make the radomes easier to get on and off....

SuperUser
Posts: 10,618
Registered: ‎10-28-2009
Kudos: 3556
Solutions: 289

Re: PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

I don't use them where I am, especially with that upgraded bracket.
Tony Pierro
CTO - Wireless Internet Services, Inc.
SuperUser
Posts: 4,981
Registered: ‎12-03-2009
Kudos: 1955
Solutions: 112

Re: PBE-5AC-500s - New Batch with upgraded mounting bracket

We are skipping the radome with the new brackets. It just turns yellow after a year anyway.
Reply