Upcoming Maintenance Alert:

The UBNT Community will be upgraded at 5pm MDT on April 25th. During this time the community forums will be set to read-only status.

Learn more

×
Reply
Highlighted
Regular Member
Posts: 489
Registered: ‎08-24-2010
Kudos: 116

AP dropping connections

We have just recently upgraded out 900 XM AP's from 6.04 to 6.07 and have noticed a bug where the AP will drop all connections.  It doesn't seem to matter how long the AP has been online and we have only seen it on Rocket M900's.  So far no locoM900 or 5G Rockets have exhibited these issues.

Ubiquiti Employee
Posts: 1,783
Registered: ‎04-14-2017
Kudos: 515
Solutions: 40

Re: AP dropping connections

Thanks. Can we get the .sup files from the unit?
Regular Member
Posts: 489
Registered: ‎08-24-2010
Kudos: 116

Re: AP dropping connections

Where do you want me to send them to.  I just had a locoM900 do it this morning and I saved them out along with the logs, so the bug affects the whole 900 line.

Ubiquiti Employee
Posts: 5,964
Registered: ‎05-13-2009
Kudos: 1821
Solutions: 176

Re: AP dropping connections


wispWizard wrote:

Where do you want me to send them to.  I just had a locoM900 do it this morning and I saved them out along with the logs, so the bug affects the whole 900 line.


Send to laimis@ubnt.com @UBNT-Laimis

 

Ubiquiti Employee
Posts: 136
Registered: ‎06-04-2012
Kudos: 26
Solutions: 6

Re: AP dropping connections

@wispWizard I've got the files. Thanx!

Regular Member
Posts: 489
Registered: ‎08-24-2010
Kudos: 116

Re: AP dropping connections

Did you find out what was causing it in the files?

Reply