Highlighted
Member
Posts: 119
Registered: ‎01-16-2011
Kudos: 5
Solutions: 1
Accepted Solution

Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

I can't connect my Nanostation M5 (station) to my Nanostation M5 (AP).  In the log on my Main page I find the message:

Received deauth from 78:8a:20:aa:fe:0f. Reason: STA does not want to use the mechanism (37).

I have another Nanostation connected to the ap and it works just fine.  Both Nanos (stations are set up the same.  The non connecting Nano was connected and working fine at one point.  Any Ideas?  Thank you.

 


Accepted Solutions
Established Member
Posts: 1,270
Registered: ‎09-03-2013
Kudos: 341
Solutions: 40

Re: Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

Try 5.6.15 F/W on the AP (and I'd recommend stations).  

View solution in original post


All Replies
Established Member
Posts: 1,270
Registered: ‎09-03-2013
Kudos: 341
Solutions: 40

Re: Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

Try 5.6.15 F/W on the AP (and I'd recommend stations).  

Ubiquiti Employee
Posts: 11,657
Registered: ‎04-14-2017
Kudos: 2169
Solutions: 335

Re: Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

What firmware version are you using?
Member
Posts: 119
Registered: ‎01-16-2011
Kudos: 5
Solutions: 1

Re: Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

Switched firmware, problem solved.  Thank you.

 

Ubiquiti Employee
Posts: 11,657
Registered: ‎04-14-2017
Kudos: 2169
Solutions: 335

Re: Received Deauth, station doesn't want to use the mechanism (37).

Glad you got this resolved.